Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Föreningsregister

I föreningsregistret kan du se vilka föreningar det finns i Arboga och deras kontaktuppgifter.

Saknar du en förening i registret?

Det är Fritids- och kulturförvaltningen som ansvarar för föreningsregistret och förvaltningen arbetar för att få ett så komplett register som möjligt. De flesta av Arbogas föreningar finns med i registret.

Publicering av en förening måste godkännas

För att kunna vara med i det publika föreningsregistret måste föreningen själv godkänna att uppgifterna får publiceras av Arboga kommun. Personuppgifter som publiceras ska godkännas av respektive person.

Finns den förening du söker inte med i registret, eller om du har en förening som du vill ska vara med i registret, är du välkommen att kontakta fritidsassistent på telefon 0589-871 59 eller e-post bokning@arboga.se.

Ändringar i föreningsregistret bör göras skriftligen

För att vi ska kunna göra ändringar i föreningsregistret behöver vi få in det skriftligt. Speciellt om det är någon personuppgift som syns på en förening som är godkänd för webbpublicering.

Finns den förening du söker inte med i registret, eller om du har en förening som du vill ska vara med i registret, är du välkommen att kontakta fritidsassistent på Fritidsenheten.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: