Uppleva och göra

På den här sidan hittar du information om Arboga kommuns fritids och kulturutbud och kan läsa mer om våra olika anläggningar. För dig som planerar att besöka Arboga eller önskar veta mer om olika evenemang rekommenderar vi vår besökswebb visitarboga.se

visitarboga.se

Nyheter om uppleva och göra

 • Exempelbild Bonde på stan blir Skördelördag med sopptema
  Den 24 september 10.00-15.00 arrangeras marknad på Stora torget.
 • Exempelbild Lös något av Arbogas Stadsmysterier
  Passa på att göra en trevlig aktivitet tillsamman på semestern eller sommarlovet. Vi har två promenadmysterier att lösa i Arboga "Mysteriet med den hemliga Arbogabrygden" eller "Mysteriet med den försvunna riddaren" .
 • Exempelbild Ny turistwebb ska inspirera fler att besöka Arboga
  Nu lanserar Arboga kommun en ny visitsida på webben, visitarboga.se. Här kommer allt som gäller besöksnäringen i Arboga att vara samlat på ett ställe och därmed vara mer lättnavigerat och överskådligt för besökaren.
 • Exempelbild Ta med dig picknickkorgen ut och grilla
  Det är något visst med att laga mat utomhus och det är något som du kan göra under alla årstider. Runt om i Arboga finns det många grillplatser att välja på. Grilla på stranden eller varför inte vid en vandringsled i skogen. Det finns även flera nya grillplatser på promenadavstånd från centrum.
 • Exempelbild Lär dig mer om Arbogas historia under promenaden.
  Informationsskyltar finns på ett antal historiska platser i stadskärnan. På skyltarna finns text om platsen samt en illustration. Vill du veta mer om platsen finns inspelade ljudberättelser att ta del av i berättarappen Storyspot, som du laddar ned i din telefon. 

Kontakta oss

Arboga turistinformation

Kommunstyrelseförvaltningen

turistinfo@arboga.se

0589-871 51

Besöksadress:

Centrumleden 6, Arboga station

Postadress:

Box 45 732 21 Arboga

Öppet måndag-fredag 10-16 under juni-augusti.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: