Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Uppleva och göra

På den här sidan hittar du information om Arboga kommuns fritids och kulturutbud och kan läsa mer om våra olika anläggningar. För dig som planerar att besöka Arboga eller önskar veta mer om olika evenemang rekommenderar vi vår besökswebb visitarboga.se

visitarboga.se

Nyheter om uppleva och göra

 • Exempelbild Ny turistwebb ska inspirera fler att besöka Arboga
  Nu lanserar Arboga kommun en ny visitsida på webben, visitarboga.se. Här kommer allt som gäller besöksnäringen i Arboga att vara samlat på ett ställe och därmed vara mer lättnavigerat och överskådligt för besökaren.
 • Exempelbild Arboga kulturvecka 2022
  Musik och konst nära dig. En hel vecka fylld med lokal kultur! Under Arboga Kulturvecka får Arbogabor och besökare ta del av Arbogas rika kulturliv med konserter, musikafton, konstutställningar och nationaldagsfirande.
 • Exempelbild Följ med på en cykelguidning i Arboga med fokus på modernismens betydelse
  Den 23 maj kan du följa med på en cykelguidning i Arboga i modernismens fotspår med bebyggelseantikvarie Emma Karp, Västmanlands läns museum.
 • Exempelbild På Haketorpsområdet vid Arboga Golfklubb finns aktiviteter för hela familjen
  Med Arboga golfbana som utgångspunkt har du närhet till fler aktiviteter än bara golf. Här finns vandringsled, möjlighet till fiske, grillning vid flera vindskydd och inte minst häftig historia med Halvarsborgen från 400-550 talet efter Kristus.
 • Exempelbild Ta med dig picknickkorgen ut och grilla
  Det är något visst med att laga mat utomhus och det är något som du kan göra under alla årstider. Runt om i Arboga finns det många grillplatser att välja på. Grilla på stranden eller varför inte vid en vandringsled i skogen. Det finns även flera nya grillplatser på promenadavstånd från centrum.

Tipsa

Facebook

Twitter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: