Omsorg och hjälp

Exempelbild

Vi människor kan behöva hjälp och stöd av olika slag – hela livet eller bara vid något tillfälle. Här kan du läsa och olika typer av hjälp och stöd.

 

Informationen omfattar bland annat socialbidrag, hjälp vid psykisk ohälsa eller missbruk, stöd för invandrare, möjligheter för funktionsnedsatta och mycket annat. Du får också råd och tips för livets olika skeenden, som till exempel vigsel, familjeliv, äldreboende och begravning.

Nyheter om omsorg och hjälp

 • 96-åriga Ingrid om coronatiden: "Personalen kan sin sak"
  På grund av coronapandemin har det varit en speciell tid för de som bor på Arboga kommuns vård- och omsorgsboende. I vår videointervju ger 96-åriga Ingrid Eriksson sin syn på saken.
  Publicerat: 2020-07-29
 • Film om vård och omsorg:
  Vi måste vara här och kämpa.
  - Om vi blir smittade kan vi inte ta hand om de äldre. Vi måste vara här och kämpa, säger undersköterskan Ida Fransson när hon förklarar varför det är viktigt att vi alla fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer under coronapandemin.
  Publicerat: 2020-07-24
 • Framgångskonceptet med trygghetsvandringar fortsätter
  Med hjälp av IFK Arboga hockey fortsätter Arboga kommun trygghetsvandringarna under sommaren. Efter vårens trygghetsvandringar syns en minskad skadegörelse på bland annat skolgårdar. ”Resultatet är positivt och vi är glada över det engagemang som finns bland föreningarna”, säkerhetssamordnare Andreas Ahlsén.
  Publicerat: 2020-07-14
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 24 mars 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer