Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Sommarjobba som företagare

Exempelbild

Du som går i årskurs 8 och 9 och är boende i Arboga kommun kan söka sommarjobb som företagare i Framtidens Företagare.

Framtidens Företagare, FF skapar möjligheter för ungdomar att få testa att sommarjobba som företagare. FF vill få fler ungdomar i årskurs 8 och 9 att stärkas personligen och i sitt framtida yrkesliv genom entreprenörskap.

Här kan du läsa hur ansökan går till

1. Baskursen på instagram
Gör baskursen på @rymdbasen på instagram. Vi fokuserar på dig. Vem du är och vad du vill för att ta fram en idéskiss. FF vill hjälpa dig att uppfylla dina drömmar! Du behöver inte ha några förkunskaper utan vi vill att du ska lära dig längs vägen. När du gått baskursens tre steg, checkpoint så får du erbjudande om att söka vidare till sommarens verksamhet.


2.UPPSKJUTET: Testet - Ansök till FF
Du testar din idé genom att pitcha för FF-teamet. Ansökan sker i @rymdbasen i checkpoint 3 och deltagare kontaktas löpande. Du meddelas inom en vecka om du gått vidare.


3.BUSINESS BOOTCAMP: En veckas business
Här tänker vi utanför boxen och utvecklas affärsidéer! Alla antagna FF deltagare träffas i fem dagar och utvecklar sina idéer tillsammans. Du får träffa föreläsare, göra roliga workshops och får massor av kunskap under fem dagar. Business Bootcamp är en utbildning som ger dig ett intyg som FF-företagare och en försäkring över sommaren.


4.FF-BUSINESS: Sommaren!
Handledare och mentorer stöttar dig när du nu testar idén under ditt sommarlov. Handledningstillfällen 1 ggr/vecka. I slutet av sommaren arrangeras BIG BANG-galan som är den stora avslutningen med FF-mässa, prisutdelning och avtackning.

@Framtidens Företagare
@framtidensforetagare2021 - @rymdbasen


Har du frågor eller funderingar

Kontakta verksamhetsledare – Framtidens Företagare, Emma Emet
Telefon 076-0510500,
E-post framtidensforetagare@gmail.com


Mer information läs här:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer