Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Dags att anställa?
  Att anställa sin första medarbetare är spännande och roligt men kräver också planering och kunskap. I ett webbinarie onsdagen den 25 maj kl. 9.00-10.00 guidas du igenom hela processen.
 • Exempelbild Sök företagsstöd för hållbar omställning
  Energikontoret i Mälardalen hjälper små och medelstora företag till bättre affärer. De erbjuder oberoende och kostnadsfritt stöd med energi- och hållbarhetsarbete anpassat efter just ditt företags förutsättningar och utmaningar.
 • Exempelbild Sök stöd för energibesparingar och hållbarhet
  Sök bidrag för att minska ditt företags energikostnader och miljöpåverkan eller för att marknadsföra ditt hållbara företag utanför länet. Ansökan är öppen till och med 31 maj 2022.
 • Exempelbild Förhöj ditt företags varumärke i sociala medier
  Västra Mälardalen i Samverkan tipsar om några enkla saker som kan förhöja ditt företags varumärke och profilering i sociala medier.
 • Exempelbild Nu kan du se Morgonsoffan den 27 april
  Nu kan du se Morgonsoffan på youtube. Den genomfördes den 27 april. Vi hade under morgonen tekniska problem med ljud och med livesändningen. Vi ber om överseende för detta.
 • Exempelbild Finansieringsöversikt för dig som driver företag i Västmanland
  Region Västmanland har samlat finansieringsmöjligheter för dig som driver företag i Västmanland. Det finns olika typer av kapital att söka beroende på hur just ditt företag ser ut.
 • Exempelbild Nominera din favorit till VM-festen
  På VM-festen uppmärksammas och belönas företag & företagare som på olika sätt gjort fantastiska insatser i regionen under år 2021. Strålkastarna riktas mot stora framgångar och exceptionellt goda idéer.
 • Kompetensförstärkning Västra Mälardalen
  Under perioden februari – maj kommer du som företagare och för dig som blivande företagare kunna ta del av information och kunskap inom flera områden från organisationer i vår region.
  Alla tillfällen kommer vara digitala och du som anmäler dig kommer få en teamslänk skickad till dig.

 • Exempelbild Leader Mälardalen har 8 miljoner kronor till utvecklingsprojekt 2022
  Leader Mälardalen har 8 miljoner kronor som kan gå till att utveckla vårt område! Pengarna går att söka under 2022.
 • Nyheter från Almi
  För dig som inte har möjlighet att delta på något av Almis fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.
 • Exempelbild Samlad information till företagare i besöksnäringen
  Är du företagare inom besöksnäringen? Här har Verksamt.se samlat information och tjänster som kan hjälpa dig, bland annat med att utveckla ditt företag mer hållbart.
 • Ägarskifte genom medarbetarövertagande
  Sverige har 35 procent av alla företagare redan passerat pensionsåldern och många har svårt att hitta nya ägare till sina företag, särskilt utanför storstäderna. Det är inte alltid försäljning eller generationsväxling fungerar
 • Kompetensförstärkning med Almi 21 april
  Nu är det dags för ett kunskapshöjande webbinarium för dig som är företagare eller funderar på att starta företag. Den här gången är det Almi som är värd och ämnet är internationalisering och nyföretagande.
  Publicerat:
 • Morgonsoffan 27 april
  Välkommen till april månads Morgonsoffa. Mötesplatsen för företag och företagsamma. Denna morgon träffas vi på Stadskällaren, Nygatan 42. Ingen föranmälan behövs, kl 7.30 serveras frukost och kl 8.00-9.00 serverar Julia Rosqvist morgonens program. Frukostvärd denna morgon är Handelsbanken Arboga.
  Publicerat:
 • Rusta ditt företag för framtiden
  Nytt webbinarium inom Kompetensförstärkning Västra Mälardalen. Denna gång är det Almi som håller i webbinarinariet och det handlar om hållbar utveckling.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: