Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Ägarskifte genom medarbetarövertagande
  Sverige har 35 procent av alla företagare redan passerat pensionsåldern och många har svårt att hitta nya ägare till sina företag, särskilt utanför storstäderna. Det är inte alltid försäljning eller generationsväxling fungerar
 • Exempelbild Kom i gång med din affärsidé, med Företagslabbet
  Företagarlabbet ger dig möjligheten att testa på din affärsidé och att driva företag och projekt med andra.
 • Exempelbild Få in hållbarhet i din affärs-verksamhet med Almi-Framtidsgeneratorn
  Framtidsgeneratorn är samlingsnamnet på alla Almis erbjudanden som har extra fokus på hållbar utveckling.

 • Exempelbild Se alla vårens digitala Morgonsoffor
  Vi har under våren sänt alla Morgonsoffor digitalt. Här kan du se dem i efterhand. Vårens teman har varit spännande och intressanta och handlat om Attraktiva Arboga, Trygghet och säkerhet, Nytt i Arboga och Framtidens teknikkompetens.
 • Rådgivning för ett lönsammare besöksföretag
  Länsstyrelserna i projeket "Smakrik och blomstrande besöksnäring" bjuder int till Rågivning för ett lönsammare besöksföretag
 • Exempelbild Var med och påverka framtiden i Leader Mälardalen
  Leader Mälardalen tar just nu fram en ny utvecklingsstrategi för Leaderområdet Mälardalen. Den ska utgå från behoven och förutsättningarna i området och enas om vad den ska arbeta med och vilka mål den ska uppnå i den kommande verksamhetsperioden 2023-2027. Var med och påverka strategin du också!
 • Exempelbild Mer pengar i kassan
  10 000 000 kr till Leader Mälardalen!

  Har ni idéer som ni vill ta från tanke till handling? I början av april fick Leader Mälardalen påfyllning av projektmedel till lokalt ledd utveckling, närmare bestämt 10 000 000kr!!
 • Exempelbild Nu finns stöd från Klimatklivet till fastighetsägare i Västmanland
  Se hit, fastighetsägare i Västmanland! Om fossilt bränsle används i ert bestånd kan vi hjälpa er konvertera till hållbara alternativ. Investeringsstödet Klimatklivet kan täcka så mycket som 65 procent av konverteringskostnaden – och hjälpen från oss på Energikontoret i Mälardalen är helt kostnadsfri. 
 • Exempelbild Företagsstöd - för små och medelstora företag
  Här hittar du aktuella företagsstöd att söka för små- och medelstora företag.
 • Exempelbild Nu finns korta YH-utbildningar
  Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningarna är under 100 YH-poäng och passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.
 • Exempelbild Nytt omsättningsstöd för dig som driver enskild näringsverksamhet
  Regeringen har beslutat om ett stöd för dig som driver enskild näringsverksamhet och på grund av coronaviruset har drabbats av minskad omsättning i företaget.
 • Företagsinformation om covid-19, corona
  Coronaviruset påverkar näringslivet i Arboga på många sätt. Små som stora företag möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Här har vi samlat information som är särskilt riktad till dig som är företagare. Via länkarna hittar du aktuell information så du kontinuerligt kan hålla dig uppdaterad.
 • Stöd till företag - Almis Brygglån
  Den pågående krisen påverkar många företag. Uteblivna intäkter medför att företag behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. Med Almis Brygglån kan en period av svårigheter överbryggas och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation.
 • Sommarjobba som företagare
  Du som går i årskurs 8 och 9 och är boende i Arboga kommun kan söka sommarjobb som företagare i Framtidens Företagare.
  Publicerat:
 • Se maj månads digitala Morgonsoffa
  Morgonsoffan den 26 maj har sänts och här kan du se den i efterhand. Tema är: Attraktiva Arboga
  Publicerat:
 • Elbilsladdning för flerbostadshus
  Energikontoret i Mälardalen bjuder in till ett webbinarium som är den tredje delen i serien om elbilsladdning för flerbostadshus, tisdag den 8 juni. Webbinariet är öppet även för dig som inte har medverkat vid tidigare tillfällen.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer