Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Hemservice

Utför städ, tvätt och handling efter biståndsbeslut. 75+ behöver inget biståndsbeslut för städning och inköp. Du ansöker om tjänsten via kommunens biståndshandläggare.

Ledsagning inom Arboga

Arboga Kommun erbjuder dig som är pensionär eller har ett funktionshinder ledsagning/sällskap inom Arboga. Du kanske behöver sällskap till tandläkaren, en promenad på tu man hand, sällskap för att gå i affärer, uträtta ärenden eller för att ta en fika.

"Fixartjänst"

En gratisservice till alla pensionärer som behöver hjälp med en syssla som där risken för olyckor kan förekomma, tex. byta glödlampor, gardiner, flytta tunga möbler, hänga upp tavlor, klättra på stegar och annat som kan vara förenat med fara.

Övriga "fixartjänster" som ej har med säkerhet att göra utföres mot betalning, 163 kr/tim. Varje uppgift prövas separat utifrån vår möjlighet att utföra dem. Tjänsten får ej konkurrera med företag på den öppna marknaden.

Försäljning av hjälpmedel

Korgar till rullatorer.
Halkunderlägg att lägga under gångmattor finns.
Badkarsmattor/halkskydd
Promenadkäppar + tillbehör såsom isbroddar och käpphängare

Hjälp med hemleverans kan ske inom Arboga tätort.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer