Näringsliv och arbete

Näringslivet i Arboga utmärks av högteknologisk kompetens, speciellt inom industriell IT och underhåll av flyg- och markbunden elektronik.

Arboga har i övrigt stor bredd på näringslivet.

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Platser kvar till höstens utbildningar - 9 av 10 får jobb efter examen
  Är du intresserad av att utbilda dig eller byta karriär? På Yrkeshögskolan i Arboga utbildar vi elkraftingenjörer och underhållsingenjörer. Det finns platser kvar till höstens utbildningar. Välkommen med din ansökan!
 • Exempelbild Gå en kurs på expectrum i höst?
  Expectrum i Västmanlands län har något för alla! Visste du att de har kvällskursen Makers för vuxna? Både barn och vuxna kan kliva in genom dörrarna till härlig stämning hos Expectrum. Snart börjar nästa omgång aktiviteter, här kommer information om några av deras aktiviteter och vilka åldrar de passar:
 • Exempelbild Design för energieffektiv vardag - utlysning nr 4
  Vill ni bidra till ett energieffektivt och hållbart samhälle? Nu är den fjärde utlysningen i Energimyndighetens program Design för energieffektiv vardag öppen för ansökningar. Programmet kombinerar energi, design och beteende och kan ge ekonomiskt stöd till projekt som utvecklar energismarta tjänster, produkter och kunskap.
 • Många deltagare på Inspirations-frukostar om affärsutveckling och digitala kanaler
  Arboga i Centrum tillsammans med Näringsliv & Turism, Arboga kommun har genomfört två Inspirationsfrukostar.
  Ett samarbete där målet är att öka kompetensen inom aktuella områden.

  Publicerat: 2019-08-13
 • Nya aktiviteter på Länsstyrelsens projekt "Smakrik och blomstrande besöksnäring"
  Under namnet "Smakrik och blomstrande besöksnäring" ordnar Länsstyrelsen kurser och rådgivning för besöksföretag på landsbygden i länen runt Mälaren och Hjälmaren. Du som har ett boende, servering, gårdsbutik, aktiviteter för besökare eller annan besöksverksamhet på landsbygden är målgrupp.
  Publicerat: 2019-07-04
 • Ungas perspektiv gav företagare råd
  Under fyra dagar i mitten av juni har företag, föreningar och organisationer i Mälardalen och Nedre Dalälvsområdet fått besök av grupper av ungdomar från Sverige och Litauen. Ungdomarnas uppdrag har varit att lösa case baserade på verkliga problem och utmaningar för de verksamheter de besökt. Dragon Gate i Älvkarleby utgjorde ett av akademins case.
  Publicerat: 2019-07-04
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 10 april 2019

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer