Näringsliv & arbete

Näringslivet i Arboga utmärks av högteknologisk kompetens, speciellt inom industriell IT och underhåll av flyg- och markbunden elektronik.

Arboga har i övrigt stor bredd på näringslivet. Tillverkningsindustrin och tjänstesektorn dominerar. Många arbetar också inom offentlig sektor eller med service och handel. Det finns många mindre företag, varav ett antal har starka hantverkstraditioner. Antalet företag i Arboga ökar stadigt och andelen nyföretagare likaså.

 

Tillsammans skapar de Arbogas dynamik mellan gammalt och nytt, teknik och kultur, historia och framtid.

 

Nyheter om Näringsliv och arbete

  • Är du också en Arboga-ambassadör?
    Var med i utvecklingen av Arboga och visa din stolthet för staden! Nu startar Arboga kommun, i samarbete med Arboga i Centrum och näringslivet i Arboga, en marknadsföringskampanj under platsvarumärket, ”Arboga plats för inspiration”.
  • Exempelbild Boka in datumet för årets VM-fest
    Den 19 oktober 2017 hålls årets VM-fest på Hotel Scheele i Köping. Där uppmärksammas och belönas personer och företag som på olika sätt gjort fantastiska insatser för företagandet i regionen.
  • Företagarna allt nöjdare med kommunen
    Senaste undersökningen visar att Arboga förbättrar sin service till företagen inom myndighetsutövningen. Bygglov och markupplåtelser har förbättrats allra mest.
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 08 december 2016

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer