Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Näringsliv och arbete

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Nu finns korta YH-utbildningar
  Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningarna är under 100 YH-poäng och passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.
 • Exempelbild Take-away-lunch för Arbogas gymnasieelever
  Arboga kommun har tagit beslutet att låta gymnasieungdomar som bor i Arboga hämta take-away-lunch på stadens restauranger och caféer mellan 7-18 december till ett värde av 65 kronor inklusive moms.
 • Exempelbild Nytt omsättningsstöd för dig som driver enskild näringsverksamhet
  Regeringen har beslutat om ett stöd för dig som driver enskild näringsverksamhet och på grund av coronaviruset har drabbats av minskad omsättning i företaget.
 • Presentkort bästa julklappen
  I Arboga har du möjlighet att köpa presentkort från två handelsföreningar, Handelsföreningen i Västra Mälardalen och Arboga i Centrum.

 • Exempelbild Nu finns Robotlyftet- Automationscheckar
  Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla er tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd från Tillväxtverket i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete med detta.
 • Företagsinformation om covid-19, corona
  Coronaviruset påverkar näringslivet i Arboga på många sätt. Små som stora företag möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Här har vi samlat information som är särskilt riktad till dig som är företagare. Via länkarna hittar du aktuell information så du kontinuerligt kan hålla dig uppdaterad.
 • Exempelbild Vill ni utveckla ert företag? Kanske anpassa företaget till den rådande coronakrisen?
  Ni kan söka upp till 35 000 kronor i stöd för olika företagsutvecklande insatser från Leader Mälardalen.

 • Stöd till företag - Almis Brygglån
  Den pågående krisen påverkar många företag. Uteblivna intäkter medför att företag behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. Med Almis Brygglån kan en period av svårigheter överbryggas och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation.

Kontakta oss

Näringsliv & turism

naringslivturism@arboga.se

växel 0589-87 000


Besöksadress:

Centrumleden 6, Arboga station

 

Postadress:

Box 45
732 21 Arboga

 • Se Morgonsoffa digital 25 november
  Här kan du se november månads Morgonsoffan som var en digital Morgonsoffa och sändes live den 25 november klockan 08.00
  Morgonens tema var: Handelsplats Arboga - Kommunikation och utveckling.

  Publicerat:
 • Så påverkas kommunens verksamheter av de skärpta restriktionerna
  Efter att regeringen gick ut med nya skärpta restriktioner den 18 december har Arboga kommun anpassat verksamheterna ytterligare för att förhindra smitta av covid-19 på bästa sätt. Här hittar du information om hur kommunens verksamheter påverkas.
  Publicerat:
 • Här kan du se Morgonsoffan den 28 oktober som livesändes
  Kommunikation och Kompetens var morgonens tema och Handelskammaren Mälardalen var morgonens värd. Vi fick flera tips om utbildningar och hur viktigt det är att kommunicera det som kunderna efterfrågar. ABF Västra Västmanland sände Morgonsoffan live. Här kan du se den i efterhand.
  Publicerat:

Tipsa

Facebook

Twitter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer