Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Kommun och politik

Alla utnyttjar vi på ett eller annat sätt de tjänster som kommunen ansvarar för. Vi är alla beroende av att vatten och avlopp, skola, äldreomsorg och vägunderhållet fungerar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vi påverkas också av de beslut som tas i kommunen och av de visioner och strategier som läggs fast.

 

Här hittar du information om hur kommunen fungerar, vilka styrdokument som finns, hur du kontaktar poltiker och tjänstemän och vilka möjligheter du själv har att påverka kommunens utveckling.


Nyheter om kommun och politik

 • Kommunfullmäktige sammanträder den 11 mars
  Torsdagen den 11 mars kl 18:15 sammanträder kommunfullmäktige i Arboga.
  Publicerat:
 • Vård- och omsorgsboendet Åspegeln öppnar 15 mars
  Nu flyttar snart de första personerna in på Arboga kommuns nya vård- och omsorgsboende Åspegeln. Boendet som är inriktat mot demensvård har 80 platser och planeras att öppnas måndagen den 15 mars.
  Publicerat:
 • Norrgårdens förskola stänger på grund av personalbrist
  På grund av personalbrist kommer Norrgårdens förskola att stängas från och med 4 mars till och med 10 mars. Beslutet är fattat av barn- och utbildningsnämndens ordförande den 3 mars 2021 utifrån att flera av personalen blivit positivt testade för coronaviruset covid-19. Region Västmanlands smittskyddsläkare har varit rådgivande i beslutet.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer