Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Ansökan

Funderar du på att studera i klass på Högskolecentrum?


22 mars är nästa kursstart för kurser i grundläggande svenska som andraspråk. Kontakta studie- och yrkesvägledaren för att ansöka.


11 januari började kurserna i grundläggande svenska som andraspråk, matematik, samhällskunskap, engelska delkurs 1 eller 2.


11 januari började också kurserna i matematik, samhällskunskap, svenska eller svenska som andraspråk på gymnasienivå.


Vill du läsa till undersköterskaöppnas i nytt fönster inom Vård- och omsorgscollege så började kurserna 11 januari.


Höstterminen börjar 9 augusti.


Läs mer om våra kurser på grundläggande nivå här.

Läs mer om våra kurser på gymnasial nivå här.

Läs mer här om utbildning till vårdbiträde.Distansstudier

Distansstudier startas som regel upp den första måndagen i varje månad. För att studera kurser på distans krävs att du har ett pågående arbete och du visar detta genom att bifoga ett ”Tjänstgöringsintyg” från din nuvarande arbetsgivare. Om du saknar ett arbete så är du välkommen att söka de kurserna som går hos oss i klass på Högskolecentrum under ansökningsperioden för respektive termin.

 

För att söka distanskurser, eller utbildningar i en annan kommun, behöver du kontakta vår studie- och yrkesvägledare och göra en ansökan på papper med henne. Du är också välkommen att boka en tid med Studie- och yrkesvägledaren för att göra en planering av dina studier.Ansökningsblankett finns HÄR. Word

Blanketten mailas till Studie- och yrkesvägledaren: linda.bromanstrohmaier@arboga.se eller postas till: Högskolecentrum, Box 6, 732 21 Arboga, eller lämnas i brevlådan utanför entrén till Högskolecentrum på Gunnarsovägen 2. (Ytterdörrarna är låsta på grund av Covid-19)Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer