Foto på Nicolai Kulturhus

Arboga Kulturskola flyttar tillfälligt under höstterminen 2017

Nu ska det äntligen installeras ventilation i Nicolai Kulturhus – något som kommer att innebära en förbättring för både lärare och elever som vistas i huset!

 

På grund av detta kommer Kulturskolan under höstterminen -17 att flytta till tillfälliga lokaler. Basen för vår verksamhet, bland annat expeditionen, kommer att vara i gamla Musicum, Rådhusgatan 6b (huskroppen mellan Rådhuset och restaurang Athena, ingång från gården).

 

Se i dokumentet nedan vad som gäller för respektive verksamhet! Ni blir i vanlig ordning kontaktad av respektive lärare angående tider för hösten.

 

Höstterminens undervisningsstart kommer att bli vecka 36 (4-8 september), då vi behöver lite mer tid än vanligt att komma iordning. Vår bedömning är att detta inte ska påverka antalet garantilektioner.

 

Under den här perioden kommer vi att göra vårt bästa för att det inte ska avvika alltför mycket från det normala.


Vi hoppas på förståelse för detta.

 

För frågor, kontakta gärna respektive lärare eller expeditionen.

 

Information om flytt (pdf)PDF

Välkommen till Kulturskolan!

Vår önskan är att alla barn och ungdomar i Arboga kommun ska få chansen att uppleva den glädje och gemenskap det innebär att uttrycka sig estetiskt tillsammans med andra.

Arboga Kulturskola är en frivillig skolform för en meningsfull fritid i kommunal regi. Våra kurser riktar sig till alla oavsett förutsättningar.

 

Att ägna sig åt konstnärliga uttryck är inte bara en fråga om att lära sig ett hantverk. När du dansar, sjunger, filmar, spelar ett instrument eller spelar teater utvecklar du ditt självförtroende och förståelse för andra.

 

Och det bästa av allt: det är såklart jätteroligt! 

Välkommen att utveckla din kreativitet hos oss!


Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 06 september 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer