Foto på Nicolai Kulturhus

Kulturskolan flyttar tillbaka till Nicolai Kulturhus!

Nu är ventilationen installerad i Nicolai Kulturhus och det är dags för Kulturskolan att återvända till våra ordinarie lokaler från och med vårterminen -18!

 

All verksamhet kommer att flytta tillbaka till Nicolai Kulturhus, med undantag för den enskilda slagverksundervisningen som i fortsättningen kommer att ske på fritidsgården Brandsta. Vi kommer att göra vissa omstruktureringar i huset, så en del verksamhet kommer att byta rum.


Elever som spelar på skolorna berörs inte, mer än att vi på grund av detta börjar vårterminen lite senare. Undervisningen på skolor fortsätter alltså som vanligt med samma dagar som under höstterminen.


Vårterminens undervisningsstart kommer att bli vecka 4 (22-26 januari)*, då vi behöver tid att installera oss på nytt och komma iordning.

 

Dansundervisningen börjar vecka 5 (29 januari - 2 februari).


* Med reservation för ändringar pga. eventuella förseningar i processen. Håll gärna utkik här på hemsidan för information om eventuella ändringar.

Välkommen till Kulturskolan!

Vår önskan är att alla barn och ungdomar i Arboga kommun ska få chansen att uppleva den glädje och gemenskap det innebär att uttrycka sig estetiskt tillsammans med andra.

Arboga Kulturskola är en frivillig skolform för en meningsfull fritid i kommunal regi. Våra kurser riktar sig till alla oavsett förutsättningar.

 

Att ägna sig åt konstnärliga uttryck är inte bara en fråga om att lära sig ett hantverk. När du dansar, sjunger, filmar, spelar ett instrument eller spelar teater utvecklar du ditt självförtroende och förståelse för andra.

 

Och det bästa av allt: det är såklart jätteroligt! 

Välkommen att utveckla din kreativitet hos oss!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 14 december 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer