Samverkan

Hemmet

Förskolan erbjuder inskolningssamtal, trygghetssamtal och utvecklingssamtal. Pedagogerna har daglig kontakt med vårdnadshavare vid lämning och hämtning samt erbjuder föräldramöte eller drop-in. Vårdnadshavare är varmt välkomna att hälsa på i verksamheten.


Förskolan använder Lärplattformen edWise där det finns månadsbrev, en blogg med bilder ur verksamheten samt övrig information till vårdnadshavarna.


Myrans förskola har ett instagramkonto: fskmyran


Skolan

Förskolan och Nybyholmsskolan har en planerad samverkan som sträcker sig över hela läsåret. Förskolan samverkar med både skola, förskoleklass och fritidshem. Det finns även tydliga rutiner för övergången mellan förskola och förskoleklass.


Stadsbiblioteket

Förskolan samverkar med Stadsbiblioteket genom att barnbibliotekarien regelbundet besöker förskolan och läser böcker för barnen i smågrupper samt handleder och inspirerar pedagoger till arbete med böcker. Ett annat samarbete med biblioteket är att de förser förskolan med bokpåsar med böcker på olika språk som barn och vårdnadshavare kan låna hem för att läsa.

Myran bokpåsar
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 23 mars 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer